۱۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۰۵

تشکل‌های دانشجویی تاکید کردند

استقلال تشکل‌های دانشجویی بایدحفظ شود/ رقابت بر سر معیارها باشد نه اشخاص

نمایندگان چند تشکل دانشجویی تاکید کردند که رقابت های انتخاباتی باید بر سر معیارها انجام شود نه بر اساس اشخاص و مهمترین معیار و ملاک انتخاب نماینده مجلس باید تقوی سیاسی و هماهنگی قول و عمل و رقابت بر سر حاکم کردن نگاه ملی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست بررسی چگونگی حضور تشکل های دانشجویی در عرصه انتخابات مجلس هشتم علیرغم اینکه قرار بود با حضور بسیج دانشجویی، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی (دفتر تحکیم) و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شود، بدون حضور بسیج و دفتر تحکیم صبح امروزدر دفتر مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد.

محسن منصوری دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشورهدف اصلی این نشست را تصمیم گیری چهار تشکل دانشجویی برای ورود به انتخابات و چگونگی تعامل آنها با جبهه متحد اصولگرایان و بایسته های طیف دانشجویی  عنوان کرد.

وی ضمن اشاره به حماسه 13 آبان و وظایف دانشجویان و دانش آموزان در قبال آن اظهار داشت: 13 آبان تجلی مبارزه با استکبار از سوی دانشجویان و دانش آموزان بود که باید آن را به سایر روزها و تصمیم گیری ها تسری داد.

منصوری با تاکید بر اینکه 13 آبان یادآور قرار گرفتن تلاش، هنر و ظرافت تشکل های دانشجویی و دانش آموزی برای حذف بدخواهان از دامن نظام بود گفت: ماهیت حضور دانشجویان و دانش آموزان به هیچ وجه نباید در جامعه کمرنگ جلوه داده شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص برقراری ارتباط ایران وآمریکا که از سوی برخی فعالان سیاسی درخواست می شود، افزود: مواضع امام (ره) در مورد آمریکا کلیت ارتباط ما را با این کشور مشخص کرده و اگر کسانی این بحث را مطرح می کنند شاید علل دیگری برای خواسته خود دارند که با شرایط کنونی هر گونه ارتباط با این کشور نکوهیده است.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان با تاکید بر اینکه باید رقابت انتخاباتی سالم و هوشمندانه در فضایی آزاد را در انتخابات مجلس هشتم حاکم کرد، اظهار داشت: رقابت باید بر سر معیارها انجام شود نه بر اساس اشخاص. لذا مهمترین معیار و ملاک باید برای ما تقوی سیاسی هماهنگی فرم و عمل و رقابت بر سر حاکم کردن ایجاد نگاه ملی در مجلس و جامعه است.

منصوری برخورد منصفانه ومکمل احزاب با یکدیگر برای انجام رقابتی تخصصی در مجلس را از دیگر لازمه های کار احزاب در کشور ذکر کرد و ادامه داد: تشکل های دانشجویی چون مطالبه کننده دغدغه ها و خواست مردم هستند بر اساس شاخصه هایی که موجب کارآمدی شود و به گفتمان وحدت آسیبی نرساند ، انتخاب خواهند کرد.

وی تاکید کرد: چهار تشکل دعوت شده به این نشست به این نتیجه رسیده اند که با جبهه متحد اصولگرایان ارتباط گرفته تا جایی که به استقلال، آزادی عمل وگفتمان وحدت اصولگرایان و تشکل های دانشجویی آسیبی نرسد اما در هر حال علیرغم وجود هماهنگی به صورت مستقل در انتخابات وارد خواهیم شد.

در ادامه این نشست ، مریم حبیبی عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، مردم سالاری دینی به دور از دموکراسی غربی را مدلی مطلوب در جامعه اسلامی ایران دانست و گفت: هدف از برگزاری انتخابات باید انتخاب افراد شایسته در عین شفافیت و سلامت انتخابات باشد. لذا ما در تشکل متبوع خود سعی خواهیم کرد که فضای جامعه را از بازی های حزبی و تخریب بر حذر داریم.

حبیبی افزود: سعی می کنیم از فضای دانشگاه به دور از فضای حاکم بر احزاب به بهترین نحو برای انتخاب افراد شایسته توسط  دانشجویان همت بورزیم و برنامه محوری و پاسخگویی در برابر افکار جامعه به خصوص دانشجویان را مهمترین ملاک و شاخص انتخاباتی در نظر بگیریم.

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، چارچوب گفتمان اسلامی را مهمترین ملاک برای انتخاب افراد شایسته در انتخابات مجلس هشتم خواند و اظهار داشت: جریانات دانشجویی در انتخابات باید علاوه بر حفظ استقلال برای رسیدن به اهداف واحد خود یکپارچه عمل کرده و ائتلاف جدی را برای حمایت از نامزدهای اصلح شکل دهند.

وی با بیان اینکه شناساندن آسیب های انتخابات دانشجویان و مردم یکی از مهمترین وظایف تشکل های دانشجویی است تصریح کرد: باید در شهرهای کوچک مانع از دامن زدن برخی ها به اختلافات و تعصبات قومی - مذهبی شد و از سویی دیگر در شهرهای بزرگ از انتخاب لیست ها بدون توجه به شایستگی وتوانمندی همه اعضای آن لیست جلوگیری کرد. 

کد خبر 579997

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha